Bedre komfort med udvendig solafskærmning


Udvendig solafskærmning er den mest effektive måde at reducere varmepåvirkningen i bygninger.


Der er sket en stor udvikling i byggeteknologien i de seneste år – fra nye 3-lags vinduer, bedre isolering og nye byggematerialer til nye lovkrav om isolering.


Men forbedringerne har også skabt et nyt problem, den gode isolering betyder, at temperaturen i nybyggede huse kan nå op over 30 grader i sommerhalvåret. Store vinduesarealer gør, at solen meget hurtigt varmer huset op. Indvendig solafskærmning har kun en begrænset effekt, for den effektive isolering og 3 lag glas betyder, at varmen har svært ved at slippe ud igen.

Den bedste løsning er udvendig solafskærmning. Derved bremses varmen fra solen, før den slipper ind igennem vinduerne, og temperaturen kan reguleres individuelt.

Gratis opmåling !


Vi tilbyder udvendige screens til alle typer byggerier. Et screen fungerer som et rullegardin, men er lavet af et meget kraftige, vejrbestandige materiale. Vores screens er lavet til at modstå vindhastigheder på op til 130 km/t. Screendugen kan neutralisere op til 90% af solens varme og tillader kun begrænset lysgennemtræning, samtidig med at du kan nyde udsigten

Hello world

Screen typer


Hello world

Automatik


Med enten både en sol og vindsensor eller kun en vindsensor, kan i automatisere jeres screens, så de kører ned når der er sol og dermed holder jeres bolig køligere i løbet af dagen og ved hjælp af vindsensoren, kører dine screens op hvis det blæser for meget, så de ikke går i stykker.
Styring

Der findes flere forskellige muligheder for betjening. Der kan vælges fjernbetjening, vægmonteret tryk eller det hele kan app styres

unsplash